Personvernerklæring

Hvem vi er

Vi er en ideell/non-profit organisasjon Mat for helsen – Lege- og ernæringsforeningen. Vi er behandlingsansvarlig for behandling av dine personopplysninger.
Vi beskriver her hvordan vi innhenter, lagrer og bruker dine personopplysninger. Samt hvilke rettigheter du har, ihht Datatilsynet https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/datatilsynets-personvernerklaring/dine-rettigheter/

I denne erklæringen kan du lese om hva vi er behandlingsansvarlig for.

Vår nettstedsadresse er: https://matforhelsen.no

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentar-skjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Kontakt, bli medlem og abonner på våre nyhetsbrev

Hva slags opplysninger behandler vi?
Som ledd i vår opplysning, ber vi om, samler og lagrer ditt navn og epostadresse – der vi trenger dette for å

  • sende våre nyhetsbrev,
  • registrere deg som medlem eller
  • svare deg på din henvendelse.

Der vi inviterer til å bli medlem, samler vi inn også adresse, telefonnummer og spør om din utdannelse.

Dette lagrer vi i vårt system for innholdshåndtering (CMS-system). Vi bruker også et system for å sende ut nyhetsbrev, der vi lagrer epostadresse og navn, men ikke noen andre data.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet (ikke aktuelt per i dag), bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler – cookies

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Vi har ikke noen innloggingsside per i dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Det er kun noen få personer som er med på å drive nettsiden, som ser dine opplysninger.

Opplysningene utleveres ikke til tredjeparter.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgings-kommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (denne muligheten eksisterer ikke per 2023), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor dine opplysninger sendes

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

%d bloggere liker dette: