Future Foods 2023 konferanse 27. september, og avstemning

Future Foods - konferanse 2023

Onsdag 27. september arrangeres Future Foods, en konferanse om plantebasert mat for matbransjen, sykehus og andre som jobber med mat eller matens innvirkning på helsen og miljøet.

På konferansen blir det foredrag om hvordan mennesker tar avgjørelser og hvordan dette kan brukes for å hjelpe dem ta sunne valg, trender, myselium som spås å revulosjonere matbransjen og mye mer. 

Tidspunkt for konferansen er kl. 09.00-16.00.

Sted: DOGA, Hausmannsgate 16, Oslo

Link til nettsiden: https://www.futurefoods.no/

Link til billetsalg:  https://skjema.oslovegetarfestival.no/oslovegetarfestival/form/VelkommentilFutureFoodskonferansen2023/formperma/qLfA1QO9YlWvbyRB0_g7TyfzFJjEjplJgYRl1Iz5cnY

Spennende foredrag om framtidens mat

Det er flere kunnskapsrike foredragsholdere, blant annet Øyvind Fylling-Jensen, tidligere administrerende direktør i Nofima og Kenneth Skauge, bærekraftsansvarlig hos Meny.

Heidi Røneid, den kjente sjakkommentatoren fra NRK, er konferansier.

Det blir også utdeling av planteprisen, til bedrifter som bidrar til plantebsert utvikling i Norge.

Hør innovativ forskning om hvordan lage helnorske vegetarprodukter, ved Rakel Kyvik Wester, markeds- og bærekraftssjef ved Jæder, og Antje Gonera, seniorforsker ved Nofima.

Sjekk hele programmet her https://www.futurefoods.no/program

Les gjerne intervju med Antje Gonera på forskning.no – link er her https://forskning.no/baerekraft-mat-miljoovervakning/hvordan-jobber-norske-matbedrifter-for-sunnere-og-mer-miljovennlig-mat/2149515  og her https://forskning.no/mat-og-helse-nofima-partner/fire-av-ti-vil-endre-matvanene-sine-hjemme-hvis-de-far-smake-ny-mat-pa-jobben/2119084

Stem på en av fem kandidater for Planteprisen!

Leder i Lege- og ernæringsforeningen, lege Tanja Kalchenko er nominert i kategorien årets person for Planteprisen, som deles hvert år på denne konferansen, av Plantevekst-prosjektet. Du kan gjerne stemme på en av de fem kandidatene for Planteprisen her https://plantevekst.no/blogg/planteprisen-2023

Foredrag om alternative proteiner – hype eller realitet – hvilke trender ser vi?

med Øyvind Fylling-Jensen, tidligere administrerende direktør, Nofima. Øyvind har et suverent overblikk over de globale og lokale trendene i et plantebasert marked hvor utviklingen skjer med rasende fart. Hvordan påvirkes markedet av nye kostholdsråd og debatten rundt ultraprosessert mat?

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: